Zomersessies: Harry Sacksioni

Unlocked

theaterconcert Bestel kaarten

Speciaal soloprogramma gitarist Harry Sacksioni

Zomersessies in De Vest
Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

Harry Sacksioni
'Unlocked'. De titel geeft het al aan: dit speciale soloprogramma van gitaarvirtuoos Harry Sacksioni voelt voor hem als een bevrijding! Eindelijk, na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in het openbaar! Hij maakte voor dit concert een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Eigen nummers, Beatles, U2, Queen: alles haalt hij uit de (klank)kast. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!

Extra’s: borrel of theatermenu
​​​​​​​
Maak je theateravond compleet en combineer je kaartje met smakelijke extra’s! Kies bij het bestellen voor een ticket incl. borrel na afloop en je ontvangt na de voorstelling een heerlijk borrelplankje en drankje naar keuze in Grand Café Klunder. Of kies voor een diner voorafgaand aan de voorstelling en geniet in Grand Café Klunder van een speciaal theatermenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten, excl. drankjes). Er wordt een tafel voor je gereserveerd.
Kaarten
 • Zomersessies: Harry Sacksioni

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 22,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Harry Sacksioni Grote Zaal 22.50
 • Zomersessies: Harry Sacksioni

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 22,50 Excl.drankje

  Zomersessies: Harry Sacksioni Grote Zaal 22.50