Golden Palace

De Oerclub

theater Bestel kaarten
 • wo 20 nov
  20:30 - 22:10
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  wo 20 nov 22:20 Plein Zaal
  Gratis

Theatrale rollercoaster over de kunst van het baren.

Vrouwen doen het goed. Ze veroveren steeds meer terreinen die van oudsher aan mannen toebehoren: de wetenschap, de medische wereld, het bankwezen. Keerzijde van de medaille is dat mannen zich daardoor steeds onzekerder voelen. Ze zijn hun identiteit een beetje kwijt.
In ‘De Oerclub’ eisen vier mannen hun plek weer op, maar op onverwachte wijze: ze claimen de zwangerschap.

Het voortbrengen van leven mag en zal niet langer het alleenrecht van vrouwen zijn! Onder het motto ‘dat kunnen wij ook, maar dan beter’ beginnen ze aan een absurd experiment met een bloedstollende uitkomst.

Golden Palace slaagt er telkens in om het menselijk functioneren op meesterlijke wijze te analyseren en te fileren: “Vlijmscherp, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog,” schreef de Volkskrant ooit lovend. In ‘De Oerclub’ buigt het gezelschap zich over de kunst van het baren. Kunnen mannen tippen aan de oerkracht van vrouwen?

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
 • Golden Palace

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

  Golden Palace Kleine Zaal 19.50

Extra / Inleiding