Freek de Jonge

De Canon (nieuw)

cabaret
Freek de Jonge komt met een nieuw programma: De Canon. Het programma De Suppoost dat aangekondigd stond in het Theaterprogramma, komt te vervallen. 

Freek de Jonge over zijn nieuwe programma:
Tijdens 'De Week van Freek' ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad werd het publiek gevraagd met een lievelingsverhaal uit mijn oeuvre te komen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit ik een keuze heb gemaakt. De voorstelling was een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast.
Reden voor mij om te denken: dat zou ik nog wel een paar keer willen doen.

De kans dat ik niet zo vaak meer de gelegenheid zal krijgen bij u in het theater te spelen heeft mij doen besluiten, in overleg met het theater natuurlijk, om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel De Canon. Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te vinden is. Alles wat u uw kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend. De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo zou ik nog wel uren door kunnen gaan. Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.
Kaarten
  • Freek de Jonge

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 27,50 incl. drankje en garderobe

    Freek de Jonge Grote Zaal 27.50