Fred Delfgaauw

Paradijsvogels (Dinsdagmatinee)

theater Vandaag

‘Er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet.’ Was getekend, Fred Delfgaauw

Deze voorstelling is verplaatst van 17 maart 2020 naar 22 september 2020.

Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als een vreemde eend in de bijt. "Wie is er nu gek? Misschien hebben ze juist wel gelijk," aldus Delfgaauw.
 
In Paradijsvogels sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar de straat in Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De kleurrijke figuren uit zijn verleden én het geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan. Delfgaauw: "Er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet."
 
Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kan het publiek ook nu weer rekenen op humor en ontroering. Fred, de meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater, vangt je met minimale middelen.

Dinsdagmatinee
Liever niet meer ’s avonds op pad, maar wél theaterliefhebber? Kom op vijf dinsdagmiddagen naar speciaal geselecteerde voorstellingen en praat na afloop na met de makers. Deze Dinsdagmatinees zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie van vier betrokken theaterliefhebbers. De middagvoorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Deze stichting reserveert het kaartje en regelt ook het halen en brengen. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl.

Bekijk hier alle dinsdagmatinees
Kaarten
  • Fred Delfgaauw

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 16,00 Excl.drankje

    Fred Delfgaauw Kleine Zaal Vandaag 16.00