Flip Noorman

Flip Noorman zingt Leonard Cohen

theaterconcert Bestel kaarten
 • za 19 okt 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  za 19 okt 00:00 Kleine Foyer
  Gratis

Eerbetoon aan de grote Canadese singer-songwriter.

Flip Noorman, dé rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek, bracht in 2016 een ode aan zijn grootste inspiratiebron die ons kort daarvoor ontvallen was: Leonard Cohen. Het werd een avond waar nog lang over werd nagepraat. Vooral in de vorm van vele verzoeken: laat het toch vooral niet bij deze ene keer! Ga met het programma ook het theater in! Want dit was veel te mooi om eenmalig te blijven.
 
Noorman zwichtte gelukkig en brengt nu, bijgestaan door zijn voltallige band De Noormannen of in triobezetting, de originele liedjes van de meester. Én een aantal vertalingen van eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters verkeert al in jubelstemming: “Leve Flip Cohen.”

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
 • Flip Noorman

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

  Flip Noorman Kleine Zaal 19.50

Extra / Inleiding