Duda Paiva Company

Monsters! (6-106 jr)

familie

Prachtig poppenspel over aandoenlijke monsters.

Na het succes van ‘De Grieken’ komt Duda Paiva Company opnieuw met prachtig poppenspel over mysterieuze en grappige figuren uit de Griekse mythologie. ‘Monsters!’ gaat over vier wezens die door een goddelijke interventie half mens en half beest zijn geworden: de Minotaurus, koningin Lamia, Chiron de Kentaur en de Harpie.
 
Ze delen hun verhalen en vragen soms ook om assistentie van de kinderen. Pas dan goed op, want het zijn wonderlijke wezens, die poppen van Duda Paiva Company. Ze hebben gekke koppen, vleugels en staarten. Maar ze hebben ook armen en benen: zijn het nou dieren of mensen? En zijn ze nou gemeen, of juist heel lief? Een ding is zeker: niets is wat het lijkt in deze voorstelling vol slapstick. Want wie is nu echt het beest?

Theaterspeelplaats
Kom voor aanvang van de voorstelling in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!

Vers van De Vest bonus
Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90. Bekijk het aanbod.
Heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen als bonus. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype VvdV bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
  • Duda Paiva Company

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe

    Duda Paiva Company Kleine Zaal 9.50