Clean Pete

Afblijven

theaterconcert Bestel kaarten
 • vr 29 nov
  20:30 - 22:20
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  vr 29 nov 22:30 Plein Zaal
  Gratis

“Sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire” (de Volkskrant)

Achter de naam Clean Pete gaan de tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven schuil, die op hun eerste twee albums ‘Al zeg ik het zelf’ (2014) en ‘Aan het licht’ (2015) frisse, verhalende Nederlandstalige popliedjes lieten horen. Op de opvolger ‘Afblijven’ uit 2018 worden de zussen bijgestaan door een lekker rockende ritmesectie en hoor je akoestische nummers, maar ook swingende songs.
 
Liedjes die zonder blikken of blozen je hart ondersteboven hangen en waarin het leven in al zijn tweeslachtigheid bezongen wordt: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen. Teksten met zinnen als ‘Ik wil bijna iedereen, maar jou toevallig niet’. Kom luisteren en laat je inpalmen. “Sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire.” (de Volkskrant ****)

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
Kaarten
 • Clean Pete

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Clean Pete Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding