Blind Date: De Theatertroep

VAUDEVILLE IV

theater Bestel kaarten
 • do 03 okt
  20:30 - 22:30
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  do 03 okt 00:00 Benedenfoyer
  Gratis
De Theatertroep presenteert de vierde én gloednieuwe editie van Vaudeville! Ze tonen kakelverse toneelkwakzalverij in klassiek-moderne vaudevillevorm. U ziet drie maskerades op één avond: een verwarrende Franse deurenklucht over de "liefde", een populist op een paard, a.k.a. Don Quichot, die krampachtig vasthoudt aan zijn boreale, ridderlijke waardes uit de tijd dat de uil van Minerva het nog voor het zeggen had. En zoals het de ware millenial betaamd verwerken ze collectief hun jeugdtrauma's door lekker te aquarelleren.
 
In drie korte nieuwe toneelstukken, die de actualiteit even schaamteloos misbruiken als het repertoire, komt een bonte stoet aan klassieke en hedendaagse figuren voorbij. Niets is ondenkbaar en alles is mogelijk.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
 • Blind Date: De Theatertroep

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Blind Date: De Theatertroep Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding