BackBone | Alida Dors

Or Die Trying

dans

Sociaal en politiek bewust danstheater met stevige hiphopattitude.

‘Or Die Trying’ is een dansvoorstelling voor de dromers en de vechters onder ons. Hoe lang en hoe hard moet je vechten om je doelen te bereiken? Hoe ver ben je bereid te gaan? Hoe ziet jouw strijd eruit? Is opgeven een optie?

De voorstelling wil de uitputtingsslag die het leven is, voelbaar maken. ‘Or Die Trying’ is een zoektocht naar je eigen weg vinden in het spanningsveld van ambitie, verwachtingen, zelfdiscipline en zelfdestructie. Choreograaf en socioloog Alida Dors geeft die uitputtingsslag en zoektocht vorm in een persoonlijke interdisciplinaire dance chronicle waarin dans, film performance en Thaiboksen elkaar aanvullen. We zien Thaikboksers en dansers in gevecht met hun grenzen. Ze vechten ervoor om beter te worden dan ze nu zijn. Is dat niet waar het leven om draait? Groei, ontwikkeling, voor jezelf, je familie, je vrienden, de blik van de gemeenschap en de mensheid? Become the best you, Or Die Trying.
Als altijd creëert Alida een avontuurlijke interdisciplinaire dance chronicle met invloeden uit hiphop en moderne dans – sociaal en politiek bewust, urgent en relevant.

'Or Die Trying' is een voorstelling van BackBone in co-productie met Theater Rotterdam, tanzhaus nrw en met financiële steun van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.  
 
Kaarten
  • BackBone | Alida Dors

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    BackBone | Alida Dors Kleine Zaal 18.50