BackBone | Alida Dors

Or Die Trying

dans

Sociaal en politiek bewust danstheater met stevige hiphopattitude.

‘Or Die Trying’ is een dansvoorstelling voor de dromers en de vechters onder ons. Hoe lang en hard moet je vechten om je dromen uit te laten komen? Hoe ver ben je bereid te gaan en is opgeven een optie? Choreograaf en socioloog Alida Dors maakt de uitputtingsslag die het leven is voelbaar in een interdisciplinaire voorstelling waarin dans, film, performance en Thaiboksen elkaar aanvullen. We zien de boksers en dansers in gevecht met hun grenzen. Ze vechten ervoor om beter te worden dan ze nu zijn, want is dat niet waar het leven om draait?
 
Become the best you can, or die trying. Zoals altijd creëert Dors een sociaal en politiek bewuste voorstelling met een stevige hiphopattitude, gefascineerd door avontuurlijke ontmoetingen tussen mensen en disciplines. “Een stuiterend en zinderend statement over veerkracht en je terugknokken uit een achtergestelde positie”, schreef de Volkskrant **** over haar vorige voorstelling ‘Rebound’.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend. 
Kaarten
  • BackBone | Alida Dors

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    BackBone | Alida Dors Kleine Zaal 18.50