Arjan Ederveen & Jack Wouterse

ZIN

toneel

Absurdistische en komische voorstelling van twee rasartiesten.

Met het absurdistische en komische ‘ZIN’ zetten rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse een punt achter hun trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt. Het duo schotelt je opnieuw een bonte stoet aan personages voor. Zo zien we twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en niet meer de vrienden voor het leven blijken te zijn die ze ooit waren. Dus moeten ze zin maken om de zin in te zien van dit wegwerp-tv-land. Ze delen hun zorgen over naderend medisch onheil, want niemand levert toch vrijwillig zijn drol in bij de dokter?
 
Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster, wier nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft haar min meegenomen, maar wat is dat eigenlijk, een min? En gaat de schrijfster het einde van de voorstelling halen? Ondertussen leven de heren zich uit in hun komische en tragische talenten. Gewoon omdat ze daar ‘ZIN’ in hebben.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. Ook in theaterseizoen 2019-2020 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
  • Arjan Ederveen & Jack Wouterse

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 23,50 incl. drankje en garderobe

    Arjan Ederveen & Jack Wouterse Grote Zaal 23.50