Zomer op het Plein

SPIJKERS - SPIJKERS II

concert Gratis
Heb je de met de Poelifinario bekroonde voorstelling ‘SPIJKERS’ nog niet gezien? Dit is je laatste kans! Met het theatrale concert ‘SPIJKERS II’ zet Joost Spijkers, bekend geworden als 'Ashton Brother', een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. “Prachtig gespeeld, meeslepend verteld, fantastische muziek,” volgens de pers.
 
Vijf mannen aan een cafétafel, een keukentafel, verzin het maar. Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang, iedereen wil spelen en zingen. Het moet eruit, vóór het te laat is.
 
De jury van de Poelifinario over 'SPIJKERS': “Deze voorstelling raakt recht in het hart. Een combinatie van de poëtische liedteksten van Peer Wittenbols, vurig temperament en fantastische muziek; een in kleinkunst-land zeldzame mengeling van jazz, balkan, chanson, pop, rock en fado. Prachtig gespeeld, meeslepend ‘verteld’ en mede door de geweldige muzikanten en uitstekende regie tot in de kleinste puntjes verzorgd. Kleinkunst in optima forma.”
Kaarten
  • Zomer op het Plein

    Zaal Canadaplein

    Zomer op het Plein Canadaplein Gratis