Zomer op het Plein

Ntjam Rosie / Rootsriders

muziek Gratis
Ntjam Rosie
Het laatste jazzalbum ‘Breaking Cycles’ van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Ze trad op in meer dan 20 landen, is graag gezien bij DWDD en was te zien op het North Sea Jazz Festival. In Alkmaar brengt zij haar jazzrepertoire in een zomerse setting. En hoe!
 
Het Engelse Soulandjazz.com riep het album ‘Breaking Cycles’ uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017! Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals.
 
Rootsriders
Ooit door BBC uitgeroepen als beste Bob Marley tribute ter wereld: Rootsriders. In 2019 toeren de Rootsriders met hun 'Legend35' show door Europa en doen onderweg Alkmaar aan. Zij brengen een ode aan het bekendste album van de King of Reggae dat dit jaar 35 jaar geleden werd uitgebracht (dat was overigens pas 3 jaar na zijn dood) en uitgroeide tot 1 van de allerbest verkochte albums allertijden. Een heerlijke show vol klassiekers. Van ‘Get Up Stand Up’ tot ‘Could You Be Loved’. Ya man!
Kaarten
  • Zomer op het Plein

    Zaal Canadaplein

    Zomer op het Plein Canadaplein Gratis