Zomer op het Plein

Herman in een bakje Geitenkwark / Matroesjka

cabaret Gratis
Matroesjka – BRAINWASH
In ‘BRAINWASH’ fileert Matroesjka de krankzinnige actualiteit. Het duo zet jouw brein op stelten met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats. Hun prachtige stemmen zijn hypnotiserend en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.
 
Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gestoord goede recensies, Het Parool noemde hen “zonder overdrijving toptalenten”.
Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Nu zijn ze er klaar voor om in 'BRAINWASH' jouw hersenpan te kraken.

Herman in een bakje Geitenkwark – Herman in Concert
Herman in Concert: alle muzikale hoogstandjes uit onze vorige drie voorstellingen nog één keer in het theater te zien, maar dan in een nieuw jasje. Heb je ons pas later ontdekt en baal je daarvan? Dan is deze avond voor jou. Heb je alles zeventien keer gezien maar baal je alsnog omdat jij nou eenmaal iemand bent die baalt? Dan is deze avond voor jou. Is dit hier, nu, de allereerste keer dat je van ons hoort? Dán is het eigenlijk te laat. Herman in een bakje Geitenkwark zingt klassiekers als Profeten van de liefde, Valsmunterij en natuurlijk Balzak van Goud. Herman In Concert, mis het niet.
Kaarten
  • Zomer op het Plein

    Zaal Canadaplein

    Zomer op het Plein Canadaplein Gratis