JeugdTheaterWeek: Woezel & Pip en de Tijdmachine

(2-6 jaar)

familie

Nieuw theateravontuur voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Woezel en Pip.

Tip voor de voorjaarsvakantie: JeugdTheaterWeek
Deze voorstelling is onderdeel van de JeugdTheaterWeek. Kom in de voorjaarsvakantie naar één van de mooie jeugdtheatervoorstellingen en geniet van leuke extra's! Gedurende de hele JeugdTheaterWeek komen de huisjes van onze theaterspeelplaats tot leven... In het toneelspeelhuisje woont een acteur, in het tekenhuisje een tekenaar en ook het filmhuisje wordt bewoond. De inwoners van de theaterspeelplaats nodigen alle kinderen uit om bij hen thuis te komen spelen. Doe je mee?

Woezel & Pip
Kinderhelden Woezel & Pip komen naar het theater met alweer zo’n fantastisch theateravontuur voor de allerjongste bezoekers. Een verhaal dat bovendien nog niet eerder in boekvorm verscheen. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel & Pip kunnen niet wachten.
 
Als de Wijze Varen even niet kijkt, stappen ze met hun vriendjes Buurpoes en Charlie stiekem in zijn nieuwe tijdmachine. Op naar het land van nog niet gebeurd. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat … Laat je meevoeren naar de meest bijzondere plekken in de Tovertuin. Zing en dans mee met nieuwe liedjes en schuif naar het puntje van je stoel als het een klein beetje spannend wordt.

Na afloop kun je Woezel & Pip knuffelen in de foyer!

Bekijk alle voorstellingen van de JeugdTheaterWeek.
Kaarten
  • JeugdTheaterWeek: Woezel & Pip en de Tijdmachine

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 18,00 Incl. limonade en garderobe

    JeugdTheaterWeek: Woezel & Pip en de Tijdmachine Grote Zaal 18.00