Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar (reprise)

cabaret

Vijf sterren in Algemeen Dagblad!

Veldhuis & Kemper schuimden de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze toe waren aan een pauze. Dik een jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Onderwerpen genoeg, want de wereld staat in brand.
 
Maar zoals dat gaat als twee vrienden elkaar even niet hebben gezien, gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En voor ze het wisten waren ze weer op pad en speelden ze weer voor volle zalen met een voorstelling die je absoluut moet gaan zien. ‘Geloof ons nou maar’. “Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.” (Algemeen Dagblad *****)

'Geloof ons nou maar' van Veldhuis & Kemper genomineerd voor de VSCD-cabaretprijs Poelifinario 2018
Uit het juryrapport: ‘Meer dan ooit, misschien zelfs wel voor het eerst, staan Remco Veldhuis en Richard Kemper als zichzelf op het podium. Kwetsbaar in een eerlijke zoektocht naar elkaar, naar zichzelf. Na een jaar pauze confronteren ze elkaar met hun onvolkomenheden – soms oog in oog, soms in harmonie met zeer fraaie liedjes. De voorstelling staat bol van de omhelzingen en de ongemakkelijkheid, de wederzijdse liefde en het onbegrip. Het zeer goed geregisseerde programma zorgt voor een prettig soort wrijving die het beste in het duo naar boven haalt.’
Kaarten
  • Veldhuis & Kemper

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 26,50 incl. drankje en garderobe

    Veldhuis & Kemper Grote Zaal 26.50