JeugdTheaterWeek: Unieke Zaken

BUZZ 5 - KIGOTTE (8-12 jaar)

jeugd Bestel kaarten

Trek ten strijde met een dolende ridder en zijn trouwe knecht.

Tip voor de voorjaarsvakantie: JeugdTheaterWeek
Deze voorstelling is onderdeel van de JeugdTheaterWeek. Kom in de voorjaarsvakantie naar één van de mooie jeugdtheatervoorstellingen en geniet van leuke extra's!

BUZZ 5 - KIGOTTE is de vijfde aflevering van het BUZZproject van Unieke Zaken. Op het Canadaplein klappen zij hun vrachtwagen uit tot een minitheater met een tribune. Op een speelvlak van twee bij twee meter voltrekken zich de grootste avonturen, vlak voor de ogen van het publiek...
In een klein Spaans dorpje in de streek La Mancha woont een man die niks liever doet dan lezen. Hij leest over ridders en kastelen, jonkvrouwen, zwaarden en paarden. Hij leest zoveel verhalen, dat hij alles om zich heen vergeet. En voor je het weet, verliest hij zich in een verhaal waarvan hij zichzelf de hoofdpersoon waant; de dolende ridder Don Kigotte. Hij strikt zijn buurman Sancho Panza en benoemt hem tot zijn schildknaap. Samen trekken ze de wijde wereld in op zoek naar het grote avontuur.   
BUZZ 5 - KIGOTTE is een eigenzinnige bewerking van "De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha". Het is een theatrale roadmovie met poppen, projecties, voice-overs, objecten en een flinke dosis verbeeldingskracht voor iedereen vanaf 7 jaar.  
 
Bekijk alle voorstellingen van de JeugdTheaterWeek.  
Kaarten
 • JeugdTheaterWeek: Unieke Zaken

  Zaal Canadaplein
  Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe

  JeugdTheaterWeek: Unieke Zaken Canadaplein 9.50
 • JeugdTheaterWeek: Unieke Zaken

  Zaal Canadaplein
  Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe

  JeugdTheaterWeek: Unieke Zaken Canadaplein 9.50