Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe
Kom ook kennis maken met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café! Dit theaterseizoen maar liefst 4 x in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je onder het genot van een drankje kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. In de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. Elke laatste zondag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur. Daar wil je bij zijn!
Elk Try-Out Café biedt ook een podium voor jong regionaal talent onder de naam 'Streekproducten'. Deze lokale talenten worden geprogrammeerd door Coene Wouters.

Op 28 oktober treden voor je op:

•        Steven Brunswijk (stand-up)
•        De Gestampte Meisjes (kleinkunst)
•        Destin Sleutel (stand- up) (streekproduct)
•        Andries Tunru / Beperkt houdbaar (impro)

Presentatie: Jelle Kuiper

Steven Brunswijk
 "Het begon allemaal als een grap", vertelde de in Tilburg wonende Brunswijk (28) aan diverse bladen "maar als ik mijn telefoon nu aanzet begint deze meteen te rammelen".  Samen met een vriend maakte Brunswijk verschillende filmpjes en plaatste deze op internet en sloegen meteen in als een bom! Steven Brunswijk speelt ‘Van Slaaf tot Meester’.

De Gestampte Meisjes
Drie hele verschillende meiden, maar alle drie even gek: Esmée, Thenera en Ymke. Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. In 2015 verrasten ze het publiek met hun eerste voorstelling 'Schaam Streken', die met succes werd ontvangen. Ze winnen de 'AT Zimmic Gezelschapsprijs 2015' en de 'Amsterdam FRINGE Bronze AWARD 2015'. Met hun eerste avondvullende voorstelling 'BALLEN' wisten ze de 'Delft Fringe Publieksprijs 2017' in de wacht te slepen. Afgelopen zomer waren de ze de hit op diverse festivals. De Gestampte Meisjes staan voor schokerende, humoristische, kwetsbare en eerlijke voorstellingen geput uit eigen verhalen.

Destin Sleutel (streekproduct)
Destin Sleutel was altijd al de clown van de klas. Vaak uit de les gestuurd worden, omdat hij het de leraren onmogelijk maakte om hun werk uit te voeren. School werd het dus niet voor hem, de basisschool is dan ook zijn hoogst afgeronde opleiding. 
Hij hoorde het altijd al van de mensen om hem heen: ''Jij moet echt zo'n grappenmaker worden''. Heel lang heeft hij dit advies genegeerd tot hij op een dag besloot om Ayahuasca te drinken, een magisch drankje uit de amazone. Hij kreeg een visioen waarbij hij zichzelf op een podium zag staan en hij wist het nu, het was tijd om het te proberen. Na twee keer bij Toomler het te hebben geprobeerd, besloot hij om voor zijn 3de optreden aan het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival mee te doen met een auditie. Hij mocht door naar de halve finale, waar hij de publieksprijs won en dus door naar de finale ging, waar hij de juryprijs won. 

Andries Tunru / Beperkt Houdbaar
Twee cabaretvoorstellingen in één. Onder de noemer dubbelcabaret zie je twee verschillende voorstellingen: de solovoorstelling 'Vlees, vis wal en schip' van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru). Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 9,00 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal 9.00