Try-Out Café

Maak kennis met nieuw talent!

Try Out Cafe Uitverkocht
Kom ook kennis maken met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café! Dit theaterseizoen maar liefst 4 x in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-chantant setting maak je onder het genot van een drankje kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. In de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. Elke laatste zondag van de maand, tussen 16.00 en 18.00 uur. Daar wil je bij zijn!

Op 27 januari treden voor je op:

•        Felix Heezemans (stand-up)
•        Kasper van der Laan (stand-up)
•        Anne & Lisa
•        Glodi Lungungu (stand-up/storytelling)

Presentatie: Nina de la Croix

Felix Heezemans
Felix Heezemans is een stand-up comedian met misschien wel een ongezonde dosis irritatie over wat op zijn pad verschijnt. Of het nou gaat om rucola of vervelende telefoongesprekken:  niemand weet de hyperbolen van boosheid met zoveel humor te verwoorden als Felix. En dat valt in de smaak bij het publiek, zo bleek in 2017 toen hij de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2017 won. Felix is al jaren lid van het Comedyhuis, en studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch.

Kasper van der Laan
Kasper van der Laan is comedian, cabaretier en tekstschrijver. Hij is winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018, lid van Comedytrain en veel te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam.Op dit moment tourt hij met Comedytrain en een aantal dubbelprogramma’s langs de Nederlandse theaters én hij duikt hij op in allerlei comedyshows in het land.  Kasper speelde eerder al dubbelprogramma’s met Daniël Arends, Lebbis, Patrick Laureij, Henry van Loon en Martijn Koning. Ook stond hij op Lowlands, de Zwarte Cross en verschillende comedyfestivals in het land. Hij schrijft voor 'Dit Was Het Nieuws' en hij is regelmatig te horen in 'Spijkers met Koppen' als lid van het cabaret-team. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Inspirational Marketing and Business Guru/Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen.

Anne & Lisa
Met vlag en wimpel slaagden Anne & Lisa voor de befaamde Koningstheateracademie. “Anne & Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken” en “Dat is van uitzonderlijke kwaliteit” schreven de leden van de afstudeercommissie. ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma van dit absurdistisch cabaretduo belooft een wonderlijke, eigenzinnige en bovenal een humoristische avond te worden.

Glodi Lungungu
Glodi Lugungu werd geboren in DR Congo, vluchtte met zijn familie naar Nederland en groeide op in Dommelen. Hij studeert Architectuur in Tilburg en woont inmiddels in Amsterdam. Hij vertelt vanmiddag het verhaal 'Henk'. Een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst.
Kaarten
  • Try-Out Café

    Zaal Plein Zaal
    Prijs Normaal € 9,00 incl. drankje en garderobe

    Try-Out Café Plein Zaal Uitverkocht 9.00