Toneelschuur Producties | Paul Knieriem

Kras / Judith Herzberg

toneel

Nederlandse toneelklassieker van Judith Herzberg door achtkoppige topcast.

Paul Knieriem neemt op spectaculaire wijze afscheid bij Toneelschuur Producties met een groot ensemblestuk, gespeeld door een achtkoppige topcast met onder anderen Marlies Heuer en Malou Gorter. Na ‘Troje Trilogie’ kiest Knieriem opnieuw voor een Nederlandse toneelklassieker: ‘Kras’ (1988) van Judith Herzberg.
 
Elke nacht haalt een insluiper het hele grachtenpand van Ina, een gescheiden vrouw van tegen de zeventig, overhoop. Wonderlijk genoeg wordt er nooit iets vermist. Is er wel sprake van inbraak? In ieder geval krijgt Ina nu elke dag haar kinderen te zien: de ongetrouwde dochter Do die altijd voor iedereen klaar staat en dat wil weten ook; de zoons William en Theo die huwelijksproblemen hebben en de jongste zoon Manfred die zich druk maakt over het milieu en wat alles kost. Over hun moeder maken zij zich geen echte zorgen, daarvoor zijn ze te zeer vervuld van hun eigen problemen.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
  • Toneelschuur Producties | Paul Knieriem

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 incl. drankje en garderobe

    Toneelschuur Producties | Paul Knieriem Kleine Zaal 22.50