Theo Nijland

En de rest is onzin

theater Bestel kaarten
 • do 21 mrt 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  do 21 mrt 00:00 Plein Zaal
  Gratis

Scherp en grappig, melodieus en swingend.

Het bevalt Theo Nijland steeds beter: alleen op het podium. En ook pers en publiek zien en horen hem blijkbaar het liefst solo achter de vleugel, gezien de razend enthousiaste reacties op zijn vorige voorstelling ‘Desalniettemin’. “Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst. (…) Hier wordt een mens echt gelukkig van”, schreef de Volkskrant *****.
 
In ‘En de rest is onzin’ scheidt hij, als een ober die aan tafel een zeetong fileert, de zin van de onzin. Hij zingt of zingzegt alles vanuit een totaal ongenuanceerd eigen gelijk, maar altijd scherp en grappig, melodieus en swingend. En de rest is onzin.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
 • Theo Nijland

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

  Theo Nijland Kleine Zaal 18.50

Extra / Inleiding