Theateralliantie & Het Nationale Theater

We zijn hier voor Robbie / Maria Goos

toneel Bestel kaarten
 • za 05 jan
  20:15 - 22:05
  Grote Zaal
 • zo 06 jan
  14:30 - 16:20
  Grote Zaal
 • Extra / Inleiding
  za 05 jan
  19:30 - 20:00
  Benedenfoyer
  Gratis

Sterrencast brengt herkenbaar familiedrama vol humor en confrontatie.

We zijn hier voor Robbie – Een mislukt familiediner
Maria Goos is terug in de Nederlandse theaters met het hilarische en hartverscheurende We zijn hier voor Robbie. Een gloednieuw tragikomisch toneelstuk over een totaal mislukt familiediner met o.a. steracteurs Mark Rietman, Romana Vrede, Stefan de Walle en Tamar van den Dop.
 
We zijn hier voor Robbie is een herkenbaar familieverhaal vol scherpe humor en emotionele confrontaties. In het pas gerenoveerde ouderlijk huis komt een Haagsche familie samen om Robbie te herdenken. Het beladen familiediner loopt echter uit op een fiasco. De cateraar laat het afweten, de parketlak is niet uitgehard en het stucwerk is nog nat. Nieuwe liefdes worden voorgesteld, maar oude scheidingsperikelen zijn nog duidelijk voelbaar. Voor de ogen van een nieuwe gast aan tafel ontvouwt zich een pijnlijk demasqué. En tot overmaat van ramp stort ook nog de chic gedekte tafel in. Op de keukenvloer, tussen de scherven, evalueren de personages hun levens.

Een volledig verzorgde middag of avond uit!
Speciaal voor deze voorstelling prepareert de kok van Grand Café Klunder een Haags driegangenmenu voor €27,50 p.p. Kijk hier voor het volledige menu. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Haags menu'.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
 • Theateralliantie & Het Nationale Theater

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 40,50 incl. drankje en garderobe

  Theateralliantie & Het Nationale Theater Grote Zaal 40.50
 • Theateralliantie & Het Nationale Theater

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 40,50 incl. drankje en garderobe

  Theateralliantie & Het Nationale Theater Grote Zaal 40.50

Extra / Inleiding