TangoArt Alkmaar

Tangofestival Tango à la Carte

dans Te gast
Het festival start vrijdagavond in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. We beginnen van 19:30-20:30 uur met een workshop Salsa ter kennismaking door dansschool Latin Xcitement. Daarna start de Tangosalon tot 24:00 uur met Tango-dj Joost Brunsting uit Groningen. Entree salon: €10,- (inclusief workshop €15,-)

In de Grote Kerk is zaterdagmiddag van 14:00-18:00 uur TangoMarkt met gratis entree. Naast de dansvloer en tangomuziek zijn er kramen met o.a. tangoschoenen, tangokleding en beeldende kunst. Van 14:30 tot 15:30 is er een gratis introductieles door Tangoschool `Luz de Luna`. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Zaterdagavond van 19:30-24:00 in de Grote Kerk de ‘Noche de Tango’ met Tango-dj, live muziek van Tango Orkest Amsterdam o.l.v. Gerard van Duinen en een performance van het tangopaar Hendrik Jan en Regina van de tangoschool Cuartito Azul uit Rotterdam. Entree € 20,-  bij de kassa ( in de voorverkoop zie website)

De afsluiting is op zondagmiddag in de vorm van een tango-afterparty, van 15:00-19:00 uur in het gezellige Oudhollandse Café s`Lands Welvaren in het pittoreske plaatsje Schermerhorn.

www.tangoart.nl milongaluzdeluna.nl www.slands-welvaren.nl
 
Kaarten
  • TangoArt Alkmaar

    Zaal Plein Zaal

    TangoArt Alkmaar Plein Zaal Te gast