Tall Tales Acrobatics

Langs

theater
Intiem circustheater over eenzaamheid en liefde
Het jonge Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Acrobatics, opgericht in 2012 door Maartje Bonarius en Harm van der Laan, gaat voor het eerste de zaal in! Na hun circusopleiding Codarts in Rotterdam in 2012 maakten ze al verschillende voorstellingen voor festivals en straattheater. Tall Tales maakt beeldende circustheatervoorstellingen waarin objectmanipulatie en acrobatiek worden gebruikt om verhalen te vertellen. Menselijk theater, magisch, met risico en een vleugje humor.  Met 'Langs' zal het duo voor het eerst de theaters van Nederland en België bespelen.
 
'Langs' schetst het beeld van twee eenzame zielen die verlangen een ander te ontmoeten. Hortend, stotend, voorzichtig proberen ze hun zelf opgeworpen schild af te werpen. Maar dan blijkt, dat als je bij elkaar weet te komen, je nog steeds langs elkaar heen kunt leven…
Langs is een kaleidoscopisch portret van een relatie waarin de strijd tussen trouw blijven aan jezelf en het verlangen naar overgave theatraal op de spits wordt gedreven. Jongleren, (lucht) acrobatiek, goochelen, dans en theater. Dit jonge, nieuwe Nederlandse Circus-duo zorgen ervoor dat eenzaamheid er nog nooit zo spectaculair heeft uitgezien.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
  • Tall Tales Acrobatics

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Tall Tales Acrobatics Kleine Zaal 18.50