Stefano Keizers

Erg Heel

cabaret

De meester van de ontregeling.

“Ben ik hier zojuist verschrikkelijk bij de neus genomen of zag ik een briljante voorstelling?”, vroeg de Theaterkrant zich af na het zien van ‘Erg Heel’ en besloot uiteindelijk toch vier sterren te geven. NRC Handelsblad ging nog een ster verder: “Keizers alleen ontregelend noemen doet hem eigenlijk tekort, want deze voorstelling is ook een intelligente deconstructie van het zogenaamd ontregelende cabaret.”
 
Het grote publiek kent hem van het tv-programma ‘De Slimste Mens’, waar hij zich ontpopte tot een wolf in clownskleren. Nu gaat hij verder op zijn pad van ontregelen, tarten, slopen, op het verkeerde been zetten en het creëren van ongemakkelijke situaties.

'Erg heel' van Stefano Keizers genomineerd voor de VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop 2018
Uit het juryrapport: ‘Hier gebeurt iets. Zelfs na afloop – als er al sprake is van een einde – zal ook de meest doorgewinterde toeschouwer hebben gedacht: waar heb ik naar zitten kijken? Duidelijk is dat debutant Stefano Keizers de boel totaal ontregelt en verwart. Onvoorspelbaarheid is zijn grootste troef, en dat maakt het zeer spannend om mee te gaan in zijn gekte. Alles wat hij toevallig met ons wil delen, lijkt op zichzelf te staan, maar keert uiteindelijk allemaal terug en heeft een functie. Met Keizers heeft het cabaret er een nieuwe absurdist bij gekregen.’
Kaarten
  • Stefano Keizers

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    Stefano Keizers Kleine Zaal 19.50