Spinvis, Saartje Van Camp & Introdans

Vier verhalen en een dag

familie
Voor hun ambitieuze muziektheaterproductie 'Kintsukuroi' – die in 2014 op Oerol in première ging – werkten muzikant, componist en dichter Spinvis en zijn partner Saartje Van Camp onder meer samen met Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn. De voorstelling was niet alleen een enorm succes, voor Spinvis was zijn eerste samenwerking met een choreograaf en dansers ook een ware ‘eyeopener’ die duidelijk smaakte naar meer. Met de familievoorstelling 'Vier verhalen en een dag' gaan Spinvis en Introdans daarom in het voorjaar van 2019 een nieuw avontuur aan, waarbij Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe samen met de dansers de choreografie voor hun rekening nemen. De muziek van Spinvis en Van Camp wordt live uitgevoerd.

'Vier verhalen en een dag' is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen?
'Vier verhalen en een dag' is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

'Vier verhalen en een dag' gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.
Wilt u de seizoensbrochure van Introdans ontvangen? Schrijf u dan hier in: https://bit.ly/2V8nxjs
Kaarten
  • Spinvis, Saartje Van Camp & Introdans

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 20,00
    Prijs Kind € 12,50 incl. drankje en garderobe

    Spinvis, Saartje Van Camp & Introdans Grote Zaal 20.00