Rudolphi Producties

Het Debuut - Tarik Moree en Tim Olivier Somer

theater

Ontdek aanstormend talent

Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: ‘Het Debuut’ vormt de schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers tonen met lef en scherpzinnigheid hun werk. Rudolphi Producties selecteert de meest aansprekende korte voorstellingen voor u tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival).
 Voor het publiek een kans kennis te maken met aanstormend talent. Voor de jonge theatermakers een kans om zich voor het eerst in het professionele theaterveld te tonen.

Vanavond brengen Tarik Moree en Tim Olivier Somer met 'My dinner with'
Regisseur André en acteur Wally hebben afgesproken in een sjiek restaurant. Een alledaagse situatie waarin Wally luistert naar André’s tot de verbeelding sprekende ervaringen en gedachten. Ze kijken kritisch naar wat het leven zou kunnen betekenen en geven verschillende visies op wat theater volgens hen is, was en kan zijn.
 
Op reflecterende wijze doen Tarik Moree (1996) en Tim Olivier Somer (1993) een poging een afspiegeling van het huidige theaterlandschap te creëren. Het stuk is opgedeeld in verschillende scènes en aan iedere scène werken zij met een andere regisseur. Op deze manier bundelen zij met hun voorstelling uiteenlopende visies van diverse Nederlandse theatermakers, regisseurs en collectieven. 'My dinner with…' is een dialoog waarin twee mensen zoeken naar hoe vorm te geven aan het leven en hoe theater te maken. Eenzelfde zoektocht die wij als jonge makers doormaken. Soms willen we leven voor de kunst en soms willen we er zonder poespas gewoon even zijn.
Gebaseerd op de Vlaamse theaterbewerking van Damiaan De Schrijver (tgSTAN) en Peter Van den Eede (De KOE) naar de Amerkaanse film My Dinner with Andre (1981) geschreven en gespeeld door André Gregory en Wallace Shawn


 
 
Kaarten
  • Rudolphi Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,00 incl. drankje en garderobe

    Rudolphi Producties Kleine Zaal 19.00