Peuterfestival: BonteHond

Pak ‘m (3+)

jeugd Bestel kaarten

Voor de allerkleinsten en iedereen die het nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Dit is een voorstelling tijdens het Peuterfestival, kom samen met je (groot)ouders naar dit allerleukste festival in De Vest! Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, dat is veranderd in een creatief Tekenatelier en speeltuin?

In de bovenfoyer kan er naar hartenlust gespeeld worden in de wondere wereld van de Noord- en Zuidpool. En in de benedenfoyer kunnen alle kinderen die het Peuterfestival bezoeken meedoen met Het Kleurfeest. José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen, Maarten Teekens is muzikant. ‘Het Kleurfeest’ begint met een groot vel papier op de grond, waarop langzaam een tekening ontstaat op de klanken van de muziek. Op deze manier worden de kinderen als het ware de tekening ingezogen. Ze worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen en langzaam ontstaat een groot kleurtapijt.

Het flitsende ‘Pak ‘m’ gaat over achter elkaar aanzitten en klassieke misverstanden. Drie ogenschijnlijk volwassen presentatoren in een tv-studio vechten om de microfoon. En waar er twee vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Genoeg reden dus voor een race, met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Bekijk alle voorstellingen van het Peuterfestival
Het Peuterfestival is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderopvang Alkmaar.
Kaarten
 • Peuterfestival: BonteHond

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  Peuterfestival: BonteHond Grote Zaal 10.00
 • Peuterfestival: BonteHond

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 10,00 Incl. limonade en garderobe

  Peuterfestival: BonteHond Grote Zaal 10.00