Panama Pictures

Requiem for Lost Things

theater

Ongepolijst theater over wat we verliezen en de raadselachtige logica van ons geheugen.

Panama Pictures van choreograaf Pia Meuthen staat voor ongepolijst en rauw theater, waarin dans en circus met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien, gebracht door een internationale cast van dansers en acrobaten.
 
‘Requiem for Lost Things’ gaat over wat je allemaal kwijtraakt in een leven. Mensen. Spullen. Momenten. Idealen. Van sommige voel je het verlies, van andere vergeet je dat je ze had. Ons wispelturige geheugen speelt ons parten.
 
De dansers en acrobaten ontmoeten elkaar op het podium in parallelle werelden: een bijzonder hellend en hangend decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. Panama Pictures vroeg haar vaste componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een compositie te maken waarin hun elektronische klankwereld de dialoog aangaat met de klarinet en contrabas van Han Stubbe en Hannes d’Hoine. Deze eigenzinnige muzikanten van het Antwerpse DAAU voeren de muziek live uit. Op hun meeslepende ritmes en warme tonen dagen de performers elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
  • Panama Pictures

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Panama Pictures Kleine Zaal 18.50