OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging

Vivaldi - Dangerous Liaisons

opera Bestel kaarten

Vocaal vuurwerk in spiksplinternieuwe barokopera.

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren een spiksplinternieuwe barokopera met muziek van Antonio Vivaldi. De vurige en virtuoze operamuziek van de Venetiaanse componist is bezig aan een ware comeback en in ‘Vivaldi - Dangerous Liaisons’ komen zijn mooiste aria’s samen. Het opwindende libretto is gebaseerd op de roemruchte briefroman ‘Les Liaisons Dangereuses’.
 
Marquise de Merteuil en Vicomte de Valmont spelen een gevaarlijk spel met de liefde. De voormalige geliefden troeven elkaar af met sensuele wreedheden. Ze dagen elkaar uit om anderen te verleiden. Hun relatie komt op scherp te staan als Valmont echt lijkt te vallen voor de verleidelijke maar kuise presidentsvrouw Tourvel. In de venijnige strijd die volgt gaan alle betrokkenen uiteindelijk ten onder. Een sprankelende internationale cast en de topmusici van de Bachvereniging brengen deze fatale liefdesgeschiedenis annex portret van een tijdperk waarin de verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. In het Italiaans gezongen, met Nederlandse en Engelse boventitels.

Figureer in de voorstelling 'Vivaldi - Dangerous Liaisons' in TAQA Theater De Vest!
OPERA2DAY biedt bij iedere voorstelling aan 25 enthousiaste amateuracteurs de mogelijkheid om te figureren. Als figurant heb je de rol van bediende aan het hof van de hoofdpersonages. De bedienden houden de decadente wereld van de elite letterlijk en figuurlijk overeind en zijn tijdens meerdere scènes op het toneel. Ook zijn de figuranten onderdeel van een belangrijke scène die de Franse Revolutie verbeeldt. Kijk hier voor meer informatie en doe mee!
Kaarten
  • OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 30,00 incl. drankje en garderobe

    OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging Grote Zaal 30.00

Extra / Inleiding