Oberon Theaterproducties

Joseph and the amazing technicolor® dreamcoat

verhuring Bestel kaarten

Een vrolijk en kleurrijk musicalspektakel voor de hele familie!

Oberon Theaterproducties speelt met 36 talenten de hitmusical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice: ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’.

De Bijbel:
Voor de één het antwoord op alle levensvragen.
Voor een ander een stoffig oud boek.
Voor ons het boek waarin het verhaal van Jozef zich schuilhoudt.

Deze kleurrijke musical is geïnspireerd op het beroemde bijbelverhaal over Jozef in het oude Egypte. Jozef, die als enige van zijn vader een prachtige gekleurde mantel krijgt, wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht en belandt uiteindelijk in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. En dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer….

Een vrolijke musical met veel verschillende muziekstijlen, dans, humor, prachtige beelden en een mooi verhaal over het geloven in je dromen, vergeving en licht zien in de duisternis. En of u (het) nou gelooft of niet, u gaat naar huis met een lach op uw gezicht.

Joseph and the Amazing Technicolor dreamcoat zal 2 keer te zien zijn in TAQA Theater De Vest. Op zaterdagavond 1 juni en op zondagmiddag 2 juni 2019. Kaarten vanaf € 16 zijn te verkrijgen via www.oberontheater.nl.

Deze productie, de 66e van Oberon Theaterproducties, ligt in de handen van Edwin Klazinga, Simone Dekker, Aniek Mommers, Babbe van Kraaij, Manon Bek en Auke Doornbos.
Liederen: Tim Rice en Andrew Lloyd Webber en Vertaling Martine Bijl.
Kaarten
 • Oberon Theaterproducties

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 16,00 Incl. garderobe

  Oberon Theaterproducties Kleine Zaal 16.00
 • Oberon Theaterproducties

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 16,00 Incl. garderobe

  Oberon Theaterproducties Kleine Zaal 16.00