NTjong | Het Nationale Theater

De Vrekkin (8-12)

familie

Familiekomedie voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn.

Regisseur Noël Fischer regisseert na het succesvolle ‘Polleke’ opnieuw een grote familievoorstelling. ‘De Vrekkin’ is een hilarische komedie over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Het visuele spektakel, met Betty Schuurman in de hoofdrol, is gebaseerd op ‘De Vrek’ van Molière.
 
Onder strakke regie van moeder en haar personal assistant leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit ze de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn.

Kindercollege Hoe word ik miljonair? En word ik dan gelukkig?
Niet zomaar rijk, nee, superrijk. Wie wil dat nou niet? Voorafgaand aan 'De Vrekkin' kun je samen met je broer, zus, vader, moeder, opa of oma meedoen met het kindercollege Hoe word ik miljonair? En word ik dan gelukkig? Speciaal voor Het Nationale Theater maakte vlogger en YouTuber Sterre Koning een vlog over de vraag: maakt geld gelukkig? Aan de hand van drie video’s ga je samen met Het Nationale Theater in gesprek over geld, rijkdom en gelukkig zijn.
Het kindercollege vindt plaats in de benedenfoyer van 15:15 tot 15:45 uur.

Het Nationale Theater
TAQA Theater De Vest is trots dat Het Nationale Theater ook in het seizoen 2018-2019 haar vaste partner is. Het gezelschap, een fusie van de Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel, NTjong en Theater aan het Spui, komt in het nieuwe theaterseizoen met maar liefst zeven voorstellingen naar De Vest! Bekijk hier alle voorstellingen.

Een volledig verzorgde middag of avond uit!
Speciaal voor deze voorstelling prepareert de kok van Grand Café Klunder een heerlijk kids- en familiemenu. De menu's bestaan uit drie smakelijke gangen en kosten €14,50 (voor kinderen tot 12 jaar) en €24,50 per persoon. Reserveren kan via 072-548 98 98 of via de website o.v.v. 'Familiemenu'.
Kaarten
  • NTjong | Het Nationale Theater

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 17,50
    Prijs Kind € 13,50 Incl. drankje en garderobe

    NTjong | Het Nationale Theater Grote Zaal 17.50