Nederlands Kamerorkest

Tsjaikovski’s Souvenir de Florence en Pianoconcert nr. 3 van Saint-Saëns

klassiek
Hoe vaak dacht Tsjaikovski niet terug aan de plekken in de wereld waar hij even rust vond voor zijn vaak zo getergde ziel. Voor de pauze zijn het souvenirs uit Zwitserland en Oekraïne die het Nederlands Kamerorkest met artistiek leider Gordan Nikolić als solist laat horen, na de pauze de meest gevoelige mijmeringen uit Florence: Souvenir de Florence.
Alexandre Kantorow werd door de pers geprezen als de ‘nieuwe tsaar van de piano’. In dit concert speelt hij Pianoconcert nr. 3 van Saint-Saëns: één van de minder bekende pianoconcerten van zijn landgenoot Saint-Saëns, die het zelf bestempelde als een echt klassiek soloconcert.

Tsjaikovski – Souvenir d’un lieu cher arr. A. Glazunov
Saint-Saëns – Pianoconcert nr. 3
Tsjaikovski – Souvenir de Florence

Muziekcafé
Kom om 19.30 uur al naar het theater en bezoek gratis het 'muziekcafé': een interview met dirigent of solist en muziek door de musici.

Met korting naar klassiek
Bent u een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest of wilt u kennismaken met deze toporkesten? Profiteer dan van een mooie korting. Als u twee concerten boekt, ontvangt u € 2,50 korting per kaartje. Bestelt u drie concerten, dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje en koopt u vier concerten? Dan loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Wanneer u online of via het bestelformulier bestelt wordt de korting automatisch verrekend. Bekijk de concerten.

CJP tot 30
Tot 30 jaar kun je gebruik maken van de CJP-prijs bij dit concert.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
  • Nederlands Kamerorkest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 32,50
    PrijsCJP € 15,00 incl. drankje en garderobe

    Nederlands Kamerorkest Grote Zaal 32.50