Nederlands Kamerorkest

Katia en Marielle Labèque spelen Poulenc en Le carnaval des animaux

klassiek
De Franse zussen Katia en Marielle Labèque zijn al jaren een gouden duo. Met het Nederlands Kamerorkest spelen ze maar liefst twee stukken van componisten uit hun geboorteland. In Le carnaval des animaux is hun rol misschien minder prominent, maar onmisbaar en vaak heel geestig. In Pianistes bijvoorbeeld, waarin ze als oefenende pianisten opgevoerd worden tussen de kippen, olifanten, schildpadden en andere dieren die Saint-Saëns zo treffend en humoristisch schetst.
Ook Poulencs neoklassieke Concert voor twee piano’s en orkest is humoristisch en serieus tegelijk. Het larghetto is prachtig elegant, de energieke finale een waar feest. Mozarts Symfonie nr. 39, één van zijn laatste symfonieën, is een grandioze afsluiter van dit concert.

Saint-Saëns – Le carnaval des animaux
Poulenc – Concert voor 2 piano’s en orkest
Mozart – Symfonie nr. 39

Muziekcafé
Kom om 19.30 uur al naar het theater en bezoek gratis het 'muziekcafé': een interview met dirigent of solist en muziek door de musici.

Met korting naar klassiek
Bent u een liefhebber van het Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest of wilt u kennismaken met deze toporkesten? Profiteer dan van een mooie korting. Als u twee concerten boekt, ontvangt u € 2,50 korting per kaartje. Bestelt u drie concerten, dan ontvangt u € 5,- korting per kaartje en koopt u vier concerten? Dan loopt de korting op tot € 7,50 per kaartje. Wanneer u online of via het bestelformulier bestelt wordt de korting automatisch verrekend. Bekijk de concerten.

CJP tot 30
Tot 30 jaar kun je gebruik maken van de CJP-prijs bij dit concert.
Kaarten
  • Nederlands Kamerorkest

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00
    PrijsCJP € 15,00 incl. drankje en garderobe

    Nederlands Kamerorkest Grote Zaal 35.00