Nagesprek met twee toekomstdenkers

Na afloop van 'Stadsastronaut'

extra Bestel kaarten
 • Extra / Inleiding
  do 28 mrt 21:35 Kleine Zaal
  Gratis
 • do 28 mrt
  20:30 - 21:35
  Kleine Zaal
Blijf na de voorstelling nog even zitten in de zaal voor het gratis nagesprek, waarin we tijd creëren om nieuwe verhalen te delen. Onder leiding van Anne Kuit en twee toekomstdenkers uit de stad, denken we samen verder over de inhoud van de voorstelling. Laat je inspireren door mede-astronauten en deel je ervaringen.
 
Over toekomstdenker Maaike Boumans
Maaike Boumans is facilitator, activist, dichteres en oprichter van Bright Future Lab. Haar werk is gericht op het creëren van positieve sociale verandering. Ze werkt internationaal als trainer en host van leerprocessen. Ze houdt van vragen waar Google het antwoord niet op weet, van waardevolle gesprekken en ochtendwandelingen.

Over toekomstdenker Nanda van den Ham
Nanda van den Ham is geboren en getogen in Noord-Holland. Na bijna 10 jaar in Mexico gewoond te hebben is ze nu alweer bijna 10 jaar inwoonster van het heerlijke Alkmaar. Toen jaren geleden het kwartje viel dat we onze aarde meer, veel meer, moeten koesteren werden de eerste stappen naar een duurzamer leven snel en als vanzelf gezet. Inmiddels is het uitgegroeid tot een lifestyle. (On)bewust is het een missie geworden om op een positieve manier anderen te inspireren en motiveren. Het bekendst zijn haar sup it ups via El Kombi; staand op een paddleboard zwerfafval uit de grachten halen. Voor velen de eerste stap naar een duurzamer leven!
Kaarten
 • Nagesprek met twee toekomstdenkers

  Zaal Kleine Zaal

  Nagesprek met twee toekomstdenkers Kleine Zaal Gratis

Voorstelling