Mugmetdegoudentand | Frascati Producties

The Gentle Woman / Jibbe Willems

toneel

Beeldende, muzikale trip over digital suicide en een schimmige werkelijkheid.

In ‘The Gentle Woman’ raakt het werkelijke leven van een vrouw vervlochten met haar leven online. Ze besluit tot een digital suicide. Bij het wissen van haar online bestaan wordt ze geconfronteerd met vragen over wie ze eigenlijk is en wat menselijkheid nog betekent. Ze ontmoet schimmige figuren waarvan het bestaan niet te achterhalen valt en gaat intense relaties aan. Maar met wie praat ze?
 
Lineke Rijxman en Rosa van Leeuwen spelen een beeldende, muzikale trip door een schemerachtige wereld tussen technologie en mens, tussen on- en offline, tussen leven en dood.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
 
We leven in een digitaal tijdperk en worden steeds afhankelijker van ons online bestaan. ‘We want Google to be the third half of your brain’, schreef het bedrijf al eens. We delen onze grootste intimiteiten online: blijven onze zoekresultaten eeuwig in de diepste krochten van het internet aanwezig?
Kaarten
  • Mugmetdegoudentand | Frascati Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 incl. drankje en garderobe

    Mugmetdegoudentand | Frascati Producties Kleine Zaal 20.00