Mugmetdegoudentand

Buik / Aaf Brandt Corstius

toneel

Komedie over oude wrok en nieuw leven.

“Maar Marit. Luister nou. Als ik een nier nodig had zou je me toch ook helpen?” Bob neemt zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar Texel. Eenmaal in het vakantiehuisje, blijkt dat hij nog een reden heeft: hij wil haar vragen om draagmoeder te worden voor hem en zijn vriend. ‘Buik’ is een komedie over oude wrok en nieuw leven, over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. Maar vooral over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus?
 
Na het succes van ‘Fifty Fifty’ en ‘Een Flinke Linkse Vrouw’ is ‘Buik’ de derde samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf Brandt Corstius. Het is een prachtig drieluik geworden over man-vrouwrelaties: een open relatie van een echtpaar, de ongemakkelijke relatie van twee vreemden en de familieband van broer en zus.
“Elk detail zit goed en Musters en Visschedijk spelen soepel en hartverwarmend.” (de Volkskrant ****)

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
  • Mugmetdegoudentand

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 incl. drankje en garderobe

    Mugmetdegoudentand Kleine Zaal 22.50