Likeminds | Saman Amini i.s.m. Black Sheep Can Fly & Het Nationale Theater

A Seat At The Table

theater Bestel kaarten
 • wo 17 apr 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  wo 17 apr 22:15 Plein Zaal
  Gratis

Ontroerend, humoristisch en vlijmscherp portret van racisme.

‘A Seat At The Table’ is een vlijmscherpe voorstelling over liefde en haat voor het vaderland. Een ontroerend, humoristisch en kritisch portret van hoe racisme zich manifesteert in onze samenleving. In een reeks anekdotes vertellen de vier acteurs over intimiderende en pijnlijke incidenten waarin ze persoonlijk te maken hadden met discriminatie.
 
Saman Amini, van Iraanse afkomst, en de zwarte mannen Yannick Jozefzoon en Werner Kolf ondervonden het aan den lijve. De blanke Vlaming Ward Kerremans zag hoe het klasgenoten en vrienden overkwam.
 
Het stuk was in juni 2017 een van de smaakmakers op Oerol. “De kracht zit niet alleen in de confronterende verhalen, maar ook in de beeldende details, de veelheid van overwegingen en emoties, de rauwe liedjes van Amini en het gloedvolle, uitstekende acteren. Een voorstelling die je moet zien.” (NRC Handelsblad ****)

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.

Het Nationale Theater
TAQA Theater De Vest is trots dat Het Nationale Theater ook in het seizoen 2018-2019 haar vaste partner is. Het gezelschap, een fusie van de Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel, NTjong en Theater aan het Spui, komt in het nieuwe theaterseizoen met maar liefst zeven voorstellingen naar De Vest! Bekijk hier alle voorstellingen.
Kaarten
 • Likeminds | Saman Amini i.s.m. Black Sheep Can Fly & Het Nationale Theater

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 20,00 incl. drankje en garderobe

  Likeminds | Saman Amini i.s.m. Black Sheep Can Fly & Het Nationale Theater Kleine Zaal 20.00

Extra / Inleiding