Koffieconcert met Hawijch Elders, viool & Vital Stahievich, piano

De nieuwste ster aan de Hollandse violistenhemel

klassiek Bestel kaarten

Hawijch Elders, prijswinnaar bij het jongste Nationaal Vioolconcours Oskar Back presenteert zich met een veelzijdig programma.

Voor de volgers van het Nederlandse violistengilde is Hawijch Elders geen onbekende meer. Ze viel al eens in de prijzen bij het Prinses Christina Concours. Begin 2018 won ze zowel de tweede prijs als de Publieksprijs bij het Nationaal Vioolconcours Oskar Back. Deze soliste van de toekomst presenteert zich nu in Alkmaar met twee belangwekkende sonates van Brahms en Poulenc en een meesterwerk van de Pool Wieniawski. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste ster aan de Hollandse violistenhemel.

Programma:
Johannes Brahms                   Sonate voor viool en piano nr. 3 in d kl. t., opus 108
(1833-1897)
 
Francis Poulenc                      Sonate voor viool en piano, FP 119
(1899-1963)
 
Henryk Wieniawski               Thème original varié, opus 15
(1835-1880)

De Sterren van Morgen
In samenwerking met The International Holland Music Sessions wordt een zestal koffieconcerten op de zondagmiddagen geprogrammeerd. Centraal staan jonge, getalenteerde internationale musici. Uw toegangskaartje is inclusief een kopje koffie. De overige koffieconcerten vinden plaats op 6 januari, 24 februari, 17 maart en 14 april. Ga naar Tickets.

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier

Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert. U betaalt slechts € 6 entree.
Kaarten
  • Koffieconcert met Hawijch Elders, viool & Vital Stahievich, piano

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 15,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert met Hawijch Elders, viool & Vital Stahievich, piano Kleine Zaal 15.00

Extra / Inleiding