Koffieconcert met een Duitse bariton

Martin Hässler zingt Schuberts Die schöne Müllerin

klassiek Bestel kaarten

De Duitse bariton Martin Hässler won niet voor niets de Best Singer’s Award in Londen. Met Schuberts Die schöne Müllerin laat hij opnieuw horen inmiddels een van de grote jonge vocalisten te zijn.

Martin Hässler wordt internationaal geprezen vanwege zijn stem en zijn charisma. Ook tijdens de vocalistenconcoursen van Thomas Quasthoff en Gerald Moore gooide de Duitse bariton hoge ogen als prijswinnaar in de Liedcompetitie. Nu komt Hässler naar Alkmaar. De ongekend mooie en complete cyclus live meemaken is een gebeurtenis van de eerste orde.
 
Kom luisteren naar een van de nieuwe grote baritons als hij zich waagt aan Schuberts meesterlijke liederencyclus Die schöne Müllerin. De even begenadigde als jonge Somi Kim begeleidt hem op piano.

Programma:
Martin Hässler, bariton (Duitsland)
Somi Kim, piano (Nieuw-Zeeland)
 
Frans Schubert                       Die schöne Müllerin D. 795
(1797-1828)

De Sterren van Morgen
In samenwerking met The International Holland Music Sessions wordt een zestal koffieconcerten op de zondagmiddagen geprogrammeerd. Centraal staan jonge, getalenteerde internationale musici. Uw toegangskaartje is inclusief een kopje koffie. Het laatste koffieconcert van dit seizoen vindt plaats op 14 april. Ga naar Tickets.

Lunch in Grand Café Klunder en bezoek Stedelijk Museum
Maak van uw zondag een heerlijke dag. Geniet na het koffieconcert van een heerlijke lunch in Grand Café Klunder. De lunch bestaat uit een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Meld u met uw lunchticket bij Grand Café Klunder na afloop van het concert. Boek hier

Op vertoon van uw koffieconcertticket kunt u met korting het Stedelijk Museum Alkmaar (ook gevestigd aan het Canadaplein) bezoeken op de dag van het koffieconcert. U betaalt slechts € 6 entree.
Kaarten
  • Koffieconcert met een Duitse bariton

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 15,00 incl. drankje en garderobe

    Koffieconcert met een Duitse bariton Kleine Zaal 15.00

Extra / Inleiding