Renée Fokker, Eva van de Wijdeven e.a.

Judas

toneel Bestel kaarten

Theaterthriller over angst, moed en verraad, naar het boek van Astrid Holleeder.

Bijna niemand wist dat Willem Holleeder zijn familie dertig jaar lang terroriseerde. Vrouwen, kinderen, aangetrouwde familie, zelfs zijn moeder Stien ontkwamen niet aan zijn despotische gedrag. In 2013 leggen zijn zussen Astrid en Sonja Holleeder met gevaar voor eigen leven belastende verklaringen af tegen de gevaarlijkste crimineel van ons land. Door het vertrouwen van haar broer te winnen, kon Astrid twee jaar lang hun gesprekken in het geheim opnemen. Met maar één doel: hem levenslang geven.
 
In 2016 verscheen het boek ‘Judas’, een verbijsterende familiekroniek waarin Astrid een onthutsend portret schetst van het gezin waarin ze opgroeide en de dagelijkse angst waarmee ze moest leven. Het is een fascinerend relaas van een vrouw die uiteindelijk haar angst trotseert en haar broer verraadt.
 
In deze gelijknamige psychologische theaterthriller wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van vier vrouwen: Willems moeder, zijn twee zussen, en een nichtje. Op indringende wijze wordt duidelijk hoe zij gebukt gaan onder zijn agressie en wordt Astrids beklemmende angst voelbaar.

Een coproductie van Senf Theaterpartners, Kik Productions en Jelle Kuiper Producties.

Kaarten
 • Renée Fokker, Eva van de Wijdeven e.a.

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 35,00 incl. drankje en garderobe

  Renée Fokker, Eva van de Wijdeven e.a. Grote Zaal 35.00
 • Renée Fokker, Eva van de Wijdeven e.a.

  Zaal Grote Zaal
  Prijs Normaal € 35,00 incl. drankje en garderobe

  Renée Fokker, Eva van de Wijdeven e.a. Grote Zaal 35.00