Jeroen van der Boom

Dit ben ik 2.0

theaterconcert Afgelast

Dit concert is helaas afgelast. Kaarthouders worden spoedig via een brief geinformeerd.

Jeroen van der Boom blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.
Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik 2.0’. Een reprise van zijn eerste solotheatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show al heeft gezien: kom gerust nog een keer, er is genoeg nieuws en verrassends!

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer ‘Jij bent zo’, waarna zijn opmars niet te stuiten is. Door de jaren heeft de zanger zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.
Kaarten
  • Jeroen van der Boom

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 35,00 incl. drankje en garderobe

    Jeroen van der Boom Grote Zaal Afgelast 35.00