iona&rineke en Orkater

Kill All Kids / Iona Daniel & Rineke Roosenboom

theater Bestel kaarten
 • vr 21 dec
  20:30 - 21:45
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  vr 21 dec 22:00 Kleine Foyer
  Gratis

Kersvers muziektheaterduo schetst verontrustend toekomstscenario.

In Kill All Kids nemen iona &rineke het publiek mee de toekomst in en onderzoeken de rol die onze soort, de mens, daarin speelt. Geïnspireerd op gesprekken met preppers, fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan en koste wat kost willen overleven, kiezen iona&rineke ervoor om juist een ode te brengen aan het niet-bestaan.
 
Kill All Kids is sciencefiction in zijn puurste vorm: fictie gebaseerd op onderzoek en wetenschap. iona&rineke nemen je mee in hun gedachte-experiment. Wat als een klein groepje mensen de toekomst kan bepalen? En als zij de mensheid als virus voor de aarde zien? Wat als je weet dat je de laatste bent?
 
Met hun fantasierijke teksten schetsen iona&rineke samen met regisseur Alexandra Broeder een verontrustend en griezelig toekomstscenario. Componist Frank Wienk (Binkbeats) creëert beklemmende soundscapes en slagwerk-composities, omringd door een grote hoeveelheid instrumenten, apparatuur, speelgoed en gebruiksvoorwerpen.

Over componist Frank Wienk
Frank Wienk is opgeleid als klassiek slagwerker aan het Utrechts Conservatorium. Hij speelde onder meer bij Kyteman en Eefje de Visser en maakt deel uit van Slagwerk Den Haag. Hij componeerde de muziek voor de voorstelling Happiness (2016) van het dansgezelschap Club Guy & Roni. Solo werkt hij onder de naam Binkbeats en verwierf hij wereldwijd bekendheid door zijn Beats Unravelled serie bij het fameuze Boiler Room. Hij speelde shows in de Royal Albert Hall, Eurosonic Noorderslag, Le Guess Who? en het Concertgebouw. 
 
Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
 • iona&rineke en Orkater

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 17,00 incl. drankje en garderobe

  iona&rineke en Orkater Kleine Zaal 17.00

Extra / Inleiding