JeugdTheaterWeek: Het Laagland

De Kleine Cowboy (4-8 jaar)

jeugd

Wilde western voor kleine cowboys en grote bandieten.

Tip voor de voorjaarsvakantie: JeugdTheaterWeek
Deze voorstelling is onderdeel van de JeugdTheaterWeek. Kom in de voorjaarsvakantie naar één van de mooie jeugdtheatervoorstellingen en geniet van leuke extra's! Gedurende de hele JeugdTheaterWeek komen de huisjes van onze theaterspeelplaats tot leven... In het toneelspeelhuisje woont een acteur, in het tekenhuisje een tekenaar en ook het filmhuisje wordt bewoond. De inwoners van de theaterspeelplaats nodigen alle kinderen uit om bij hen thuis te komen spelen. Doe je mee?

De Kleine Cowboy
Deze western van oer-Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. ‘De Kleine Cowboy’ is een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten.
 
De kleine Boy woont met zijn knuffelkoe Cow op de boerderij, met koeien, trekkers, wilde kattenjacht en minstens zeven sloten. Maar dan ineens is Cow weg. Zij is niet in de schuur en niet op het land. Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat haar achterna, naar het Wilde Westen. Zo beleeft Boy het avontuur van zijn leven, waarbij hij de meest vreemde figuren ontmoet. “Alle ruimte voor de fantasie.” (De Limburger ****)

Voor én na de voorstelling kan naar hartenlust worden gespeeld op een grote speelmat! Er is volop Playmobil geheel in western- en boerderijstijl; zo kunnen kinderen met de figuren en thema's uit de voorstelling hun fantasie de vrije loop laten. Deze speelranch is er vanaf 1 uur voor aanvang tot 45 minuten na afloop van de voorstelling.

Bekijk alle voorstellingen van de JeugdTheaterWeek.
Kaarten
  • JeugdTheaterWeek: Het Laagland

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 9,50 Incl. limonade en garderobe

    JeugdTheaterWeek: Het Laagland Kleine Zaal 9.50