JeugdTheaterWeek: Familie Flöz

Hotel Paradiso (12+)

familie

Een staaltje ongekend beeldend maskertheater met veel suspense.

Tip voor de voorjaarsvakantie: JeugdTheaterWeek
Deze voorstelling is onderdeel van de JeugdTheaterWeek. Kom in de voorjaarsvakantie naar één van de mooie jeugdtheatervoorstellingen en geniet van leuke extra's! Gedurende de hele JeugdTheaterWeek komen de huisjes van onze theaterspeelplaats tot leven... In het toneelspeelhuisje woont een acteur, in het tekenhuisje een tekenaar en ook het filmhuisje wordt bewoond. De inwoners van de theaterspeelplaats nodigen alle kinderen uit om bij hen thuis te komen spelen. Doe je mee?

Hotel Paradiso
Het Berlijnse theatergezelschap Familie Flöz is gevierd in eigen land en maakte het afgelopen decennium ook in Nederland diepe indruk met de voorstellingen als ‘Garage d’Or’ en ‘Teatro Delusio’. Over de laatste schreef Algemeen Dagblad: “Zouden er Olympische Spelen bestaan voor magisch illusiespel, dan won Familie Flöz glansrijk goud, zilver én brons.”
 
‘Hotel Paradiso’ is opnieuw een staaltje ongekend beeldend maskertheater. Familie Flöz creëert er zelfs een nieuw genre mee: de Alpenthriller. Er gebeuren vreemde dingen in Hotel Paradiso, het aloude bergresort dat onder leiding staat van een oude dame en haar familie. Terwijl een nabijgelegen geneeskrachtige waterbron wonderen belooft voor allerhande fysieke en mentale problemen, pakken donkere wolken zich dreigend boven de bergen samen. Het kamermeisje berooft de gasten en de kok snijdt meer dan alleen de koteletten. Als er een lijk in de lift gevonden wordt, is van een vreedzame vakantie plots geen sprake meer en verandert het idyllische oord in een regelrechte nachtmerrie.

Bekijk alle voorstellingen van de JeugdTheaterWeek.
Kaarten
  • JeugdTheaterWeek: Familie Flöz

    Zaal Grote Zaal
    Prijs Normaal € 22,50 incl. drankje en garderobe

    JeugdTheaterWeek: Familie Flöz Grote Zaal 22.50