Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel

Shirt uit Fahd / Don Duyns

toneel Bestel kaarten
 • wo 24 apr
  20:30 - 22:00
  Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  wo 24 apr 22:00 Plein Zaal
  Gratis

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Of niet?

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo 'Schijn', over een man die een dubbelleven leidt. Waar 'Schijn' een coming of age was, is opvolger 'Shirt uit Fahd' een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs.
Het voelt goed op een party te zijn waar niemand een mening over hem heeft en hij daardoor een totaal gevoel van vrijheid ervaart. Maar boven een ontsnapping uit de realiteit hoopt Fahd iets terug te vinden wat hij was kwijtgeraakt: liefde, een eigen identiteit en een nieuwe familie, nadat zijn eigen familie hem na zijn coming out de rug toekeerde. Anders dan de onbedwingbare fear of missing out in de uitgaansscene doet vermoeden, is Fahd vooral op zoek naar die ene persoon die de pijn, woede, schaamte en desillusie kan laten verdwijnen.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur!
Helaas zijn er niet genoeg voorstellingen meer dit seizoen om nog een serie aan te schaffen. In mei kun je weer een serie Vers van De Vest boeken voor het nieuwe seizoen. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Lees meer.
Kaarten
 • Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,00 incl. drankje en garderobe

  Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel Kleine Zaal 19.00

Extra / Inleiding