Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel

Shirt uit Fahd / Don Duyns

toneel Bestel kaarten
 • wo 24 apr 20:30 Kleine Zaal
 • Extra / Inleiding
  wo 24 apr 22:15 Plein Zaal
  Gratis

Herkenbare worsteling met vrijheid.

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met de succesvolle solo ‘Schijn’, over een man die een dubbelleven leidt. In zijn nieuwe voorstelling bekijkt hij zijn lot even eerlijk, humoristisch en scherp.
 
In ‘Shirt uit Fahd’ treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven lacht hem toe, fysiek voelt Fahd zich beter dan ooit en als hij wil kan hij elke avond de wildste feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in ‘Schijn’ aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd alsnog te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen de grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf? Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is ‘Shirt uit Fahd’ een facing the facts.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
 • Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel

  Zaal Kleine Zaal
  Prijs Normaal € 19,00 incl. drankje en garderobe

  Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel Kleine Zaal 19.00

Extra / Inleiding