De Warme Winkel

Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or

theater

Vincent Rietvelds poging om zich te onttrekken zich aan de soep van middelmatigheid.

We worden geboren, bewegen ons langs hoogte- en dieptepunten, slikken onze tegenslagen, tellen onze zegeningen en gaan daarna dood. Als we inzoomen op het persoonlijk verhaal, vinden we avonturen, zwaarbevochten ontwikkelingen en een levensloop die het verfilmen waard is. Zoomen we uit, dan blijkt alles niet meer dan een grijs, niet nader te identificeren, vervuilend stukje overbevolking in een zee van onbeduidendheid. Er is maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen.
 
En daar zit ‘em voor acteur Vincent Rietveld de kneep. Want waar de prijzenkast van De Warme Winkel langzaam volstroomt, staat hij op persoonlijk vlak nog droog. En dat terwijl de medeoprichter van het gezelschap toch al even meedraait. Maar daar gaat hij verandering in brengen. In ‘Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or’ zal Rietveld alles op alles zetten om op z’n minst een nominatie in wacht te slepen voor de meest begeerde toneelprijs van het jaar.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.
Kaarten
  • De Warme Winkel

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 19,50 incl. drankje en garderobe

    De Warme Winkel Kleine Zaal 19.50