Blind Date: Zoutmus

Kuikens van beton

muziektheater

Absurdistisch muziekspektakel door vijf jonge heren.

We vallen meteen maar met de deur in huis. Vanavond geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Wel het tasje van Ruth. Na drie jaar succes op festival De Parade komt Zoutmus naar de theaterzalen. ‘Kuikens van beton’ is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funkrockband transformeren de vijf jongemannen op het podium moeiteloos naar de veroorzakers van een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Zoutmus leert je je eigen maniakale lach kennen. Entree voor oudere mensen is toegestaan. Mensen met een allergie mogen ook komen, maar ook Ruth! Heet je Ruth? Kom dan ook.

Vers van De Vest
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Vers van De Vest is een geselecteerde reeks van 24 voorstellingen en concerten. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (een kaartje kost dus € 10 of € 9 per voorstelling). Dus, boek nog vier of negen Vers van De Vest voorstellingen en geniet met grote korting van de vele bijzondere producties. Lees meer.

Blind Date
Houd je van avontuur en volg je graag nieuwe ontwikkelingen van jonge theatermakers? Dan is  deze Blind Date echt iets voor jou. Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans. De andere Blind Dates zijn op 23 februari (toneel) en 10 april (cabaret).
De toegangsprijs voor de voorstellingen in deze serie bedraagt € 18,50. Bestel je de hele serie, dan betaal je slechts € 32,50 (incl. drankje).
Kaarten
  • Blind Date: Zoutmus

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Blind Date: Zoutmus Kleine Zaal 18.50