Blind Date: George & Eran Producties

George & Eran worden racisten

theater

Komedie over de (on)mogelijkheid het goed te doen.

George & Eran dragen al jaren hun steentje bij aan een betere wereld. Ze willen het juiste doen, aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant en begripvol zijn. Dus vragen ze zich hardop af waarom vrouwen nog steeds minder verdienen dan mannen. Waarschuwen ze voor de politie die doorgaat met etnisch profileren. Stellen ze vast dat de Nederlandse identiteit vervaagt. Nemen ze stelling in de #MeToo-discussie. En waarom is Zwarte Piet nog steeds niet van kleur veranderd?
 
Maar deugen is tegenwoordig niet zo makkelijk als het lijkt. Want hoe hard je ook probeert om goed te doen, er is altijd wel iemand die zich beledigd voelt. In deze brandend actuele komedie zoeken de bruine vrienden samen met het witte zangduo Nordgrond naar de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie. Met een flinke dosis vrolijke boosheid. Want George & Eran zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

Blind Date
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Blind Date. Houd je van avontuur en volg je graag nieuwe ontwikkelingen van jonge theatermakers? Dan is deze Blind Date echt iets voor jou. Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans. De andere Blind Date is op 10 april (cabaret). Tweek weken van tevoren maken we bekend welke voorstelling je bezoekt.
Kaarten
  • Blind Date: George & Eran Producties

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Blind Date: George & Eran Producties Kleine Zaal 18.50