Blind Date: De Fransse Eijkel

De Fransse Eijkel speelt

cabaret

Absurdistisch, muzikaal en dynamisch cabaretduo wars van de hokjesgeest.

De Fransse Eijkel is een onbevangen, absurdistisch, muzikaal en dynamisch cabaretduo, wars van hokjesgeest. Deze cabaretperformance is dan ook speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.
 
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg leerden elkaar kennen op de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In 2015 bundelden zij hun krachten en wonnen een jaar later de publieksprijs van het Amsterdam Kleinkunst Festival.

Blind Date
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Blind Date. Houd je van avontuur en volg je graag nieuwe ontwikkelingen van jonge theatermakers? Dan is deze Blind Date echt iets voor jou. Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans.
Kaarten
  • Blind Date: De Fransse Eijkel

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 18,50 incl. drankje en garderobe

    Blind Date: De Fransse Eijkel Kleine Zaal 18.50