Nicole Beutler Projects, Het Zuidelijk Toneel, Rudolphi Producties / Nicole Beutler & Magne van den Berg

Liefdesverklaring (voor altijd) / Magne van den Berg

toneel

Publikumsbeschimpfung wordt liefdesverklaring.

Antoinette Jelgersma, Cas Enklaar, Marien Jongewaard en René van ’t Hof, vier doorgewinterde acteurs en mimespelers, vertegenwoordigen vele decennia aan ervaring in de Nederlandse theaters. Na een lange relatie met het publiek maken zij de balans op. Jarenlang keken wij naar hen, nu kijken zij terug.
 
Het begon allemaal met de beroemde ‘Publikumsbeschimpfung’ uit 1968, waarmee toneelschrijver Peter Handke het in zijn ogen intellectuele publiek de huid vol schold. In 2014 adopteerden toneelschrijver Magne van den Berg en theatermaker/choreograaf Nicole Beutler het stuk en draaiden het 180 graden. Met zes jongeren brachten ze ‘Liefdesverklaring’, een hartverwarmende dankbetuiging aan het publiek. De voorstelling kreeg laaiend enthousiaste reacties. ‘Liefdesverklaring (voor altijd)’ is het vervolg. Het is doorleefder, rauwer en eerlijker. Want zoals in elke lange relatie komt liefde niet zonder strijd. De voorstelling is een onverbloemde ode aan de toeschouwer, aan wederzijds vertrouwen, aan wat ons maakt en wat ons breekt. Een fco-productie van Nicole Beutler Porjects, Het Zuidelijk Toneel, Rudolphi Producties / Nicole Beutler & Magne van den Berg.

Vanwege een blessure kan acteur Cas Enklaar niet meespelen in deze voorstelling. Zijn rol wordt overgenomen door Lukas Dijkema. Dijkema is bekend als televisie-acteur. Zijn bekendste rollen waren in de series Ernstige Delicten als forensisch patholoog Arnoud en in SpangaS als Lucas King.

Nominatie Toneel Publieksprijs
Deze voorstelling is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van TAQA Theater De Vest. In theaterseizoen 2018-2019 kunnen alle toneelbezoekers na afloop van de voorstelling hun waardering laten blijken middels een stembiljet. Aan het eind van het seizoen wordt de publiekslieveling bekendgemaakt. Kom dit seizoen dus naar een van de prachtige toneelvoorstellingen en vergeet niet te stemmen! Lees hier meer over de Toneel Publieksprijs en bekijk alle genomineerden.
Kaarten
  • Nicole Beutler Projects, Het Zuidelijk Toneel, Rudolphi Producties / Nicole Beutler & Magne van den Berg

    Zaal Kleine Zaal
    Prijs Normaal € 20,00 incl. drankje en garderobe

    Nicole Beutler Projects, Het Zuidelijk Toneel, Rudolphi Producties / Nicole Beutler & Magne van den Berg Kleine Zaal 20.00